dijous, de juny 22, 2006

De compres

Això es el que he fet avui al migdia. Anar de compres. Em faltaven algunes cosetes per l'Esther, la meva compi, que encara que ja li he acabat el.. no se com dir-li... és com una bufanda pero ampla i llarga (havia dit xal, pero no és un xal, no és triangular) bé, aquesta nit penjo alguna foto i llestos. Doncs això, que volia comprar-li alguna altra cosa i m'he decidit per uns anells i un llibret d'italià bàsic, que a l'agost ens anem de viatge cap allà, i alguna cosa haurem de saber dir!

Aprofitant que estava al carrer, m'he comprat unes sabates comodisísisimes que m'han encantat, i SORPRESA! tenien el meu número! (faig un 35 i trobar-ne és com que et toqui la loteria).

També dir que estic molt contenta perquè m'he assabentat que a les reunions de Barcelona Knits es queden fins les 9 i podré venir la setmana que ve una estoneta... guais, guais!