dimarts, de juny 20, 2006

Dia perfecte per quedar-se al llit

Quin dia més gris que fa! Nomes em faltava aixo, amb la son que arrossego! sigui com sigui avui m'he de posar seriosament amb el PROJECTE NUMBER ONE (un mena de xal per la meva compi de pis). Aquesta nit faré alguna foto perquè es vegi com és. La llana la vaig comprar a Barcelana i em sembla que està quedant preciós. L'he de tenir acabat divendres, el dia del seu aniversari, així que ja em puc afanyar!

5 comentaris:

Carme ha dit...

Jo també estic fent un xal que si l'acabo me'l quedaré per mi (tinc un casament d'aquí deu dies ... no crec que l'acabi però!
Quan tinguis fotos, penja-les que el volem veure

Noe ha dit...

Hola!

Què be tenir els meus primers comentaris! avui mateix he fet unes fotos del xal acabat (demà li he de donar). Aquesta nit, a casa les baixaré i les penjaré! estic molt contenta de com ha quedat, la veritat.

A veure si tu tens sort i l'acabes pel casament.

maluena ha dit...

Hola Noni!
En las quedadas de punto, que lees en Barcelona Knits, nos solemos quedar como hasta las 9 de la noche.
A ver si te animas un día de estos!

Noe ha dit...

Ah, doncs a la propera miraré de venir, ni que sigui per conèixer-vos! mil gràcies!

Danni ha dit...

Bueno.. ya he encontrado tu blog.. bienvenida al mundo bloggero!

Ahh yo tambien estoy haciendo uno, para una amiga mia... y debe de estar el domingo! justo ahora empiezo.! A ves acabo a tiempo!