dijous, de juny 29, 2006

Un altre regal acabat

Sembla que sempre ha de passar el mateix, acabo les coses a l'últim moment. Aquest cop ha estat un jersei per la meva cosina. Fa un més que el vaig començar, i realment ha pujat molt més ràpid del que em pensava (era el primer que feia, aixi que tenia la sensació que trigaria mil anys), doncs anava la mar de bé i no sé què ha passat que he badat tant que l'he acabat aquest mateix migdia, i avui és el cumple! Deu meu, quin neguit, odio les preses i al final sempre en tinc, però palabrita que no em tornarà a passar (ja, me'n ric d'això). Aquesta nit faré unes fotos per penjar-les. Ha quedat mooooooolt maco (estic sobrada de modèstia últimament... jijijiji).

Al final dilluns passat no vaig poder anar a la quedada de Barcelona Knits, però la propera no me la perdo (o això espero).

1 comentari:

Lady ha dit...

Soc testimoni de lo maco que t'ha quedat el jersey de la teva cosineta. Si es el primer, ja veurem quan portis la dotzena. ¡Aním!, que seràs la reina de fer mitja.