dijous, de juliol 13, 2006

Habemus taló!

Ahir vaig estar a la quedada de Barcelona Knits, vaig arribar tard, la feina és la feina, però l'estoneta que vaig estar la vaig aprofitar d'allò més. Quan vaig arribar la Núria esperava impacient el gorret que em va començar la setmana passada, però... ohhhh... me'l vaig descuidar! ostris, quin cap el meu, mira que el vaig tenir a les mans al matí... quina ràbia! ho seeeeeeeento, dilluns que ve sense falta el porto. Hi havia una noia que està treballant en fer una revista i va portar algunes mostres de llanes i de kits de punt de creu molt monos. Ah, i Betty estava teixint el seu xal, en soc testimoni de que no només xerrava, sinó que també va fer algunes passades!

Amb la pacient ajuda de Danni el meu mitjó va anar agafant volum, sense quasi adonar-me el taló va anar apareixent. Quina meravella! m'encanta! A més del talo, Danni em va ensenyar a agafar el fin d'una manera diferent, que amb la pràctica em donarà velocitat (falta em fa). Moltes, moltes, moltes gracies guapa! que t'ha costat hores de son ajudar-me... però estic tan contenta amb el taló tan maco....


7 comentaris:

Cristina ha dit...

Sí senyor!!
T´està quedant monísisisism

Danni ha dit...

Lol! No, No, no ha sido el talon que me ha dejado sin dormir. Mas bien el calor, tenia 30ºC en el dormitorio. y no he pegado ojo, claro. Ayer ha sido super divertido, y el tiempo ha pasado volando!
El calcetin esta quedando de maravilla..! Que ilu!

Noe ha dit...

Ostris, sí que ha fet calor! I està mal que ho digui jo, però teniu raó, està quedant mooooolt maco! jijijiji

betty ha dit...

t'ha quedat genial! :)

ladi ha dit...

Quina monada!. Y els colors de la llana m'he encanta. Aquest hivern tindràs els "pinreles" calentets.

Carme ha dit...

T'està quedant perfecte !
A veure si la propera setmana coincidim i el veig "in situ"

persones llanes ha dit...

Fantástic el teu mitjo! Costan una mica al principi, pero enganxan! Ja ens ensenyaras la "parejita":)