dilluns, de juliol 03, 2006

A la orilla de la chimenea

Aquesta és la canço que m'acompanya des de dijous passat. Molt ha de tenir a veure que vaig anar al concert del Sabina (que va estar sublim, pero és que la tararejo mentalment toooooooooooooota l'estona (Vaig boja intentant penjar la canço, i en quant trobi com es fa... doncs ho fare!)

La veritat és que ha estat un finde "de lo mas completito". Dijous concert i copitas, seguit del pertinent divendres morta de son. I dissabte al migdia, amb el fresquito se m'acudeix fer neteja a fons de la terassa, i és que tenim tauleta i cadires noves i s'hi esta tant bé al vespre... i clar, ja se sap com són aquestes coses, comences per un raconet i sembla que la bruticia apareix tota de cop i t'hi passes hores amb l'spontex. Això sí, ara tinc la vista mes nítida de Barcelona que hi ha des del meu 11e pis. Fa goig.
Al vespre, sopar per Gràcia per celebrar l'aniversari de la meva cosina Cris. Copichuelas vàries i d'hora a casa (just amb l'últim metro), que el diumenge té molt per oferir.
A les 9 toc de diana, que la platja espera per posar-me moreneta (falta em fa), i després de les 12 no hi ha qui aguanti la calor, així que després d'un parell d'hores "vuelta y vuelta", torno casa a dutxar-me en un plis i tornar a marxar. Han començat les rebaixes! I a això dedico la tarda de diumenge: A mirar, remenar, i com no... a comprar alguna coseta. Unes samarretes i un vestidet pel viatget a Itàlia. Chachi!

D'això en dic jo un finde ben aprofitat!