divendres, de juliol 07, 2006

Llanes noves!

Tachan! cosetes noooooooves:

Per fi ahir vaig anar a Persones llanes. Quina delícia! es d'aquests llocs on entres i no tens ganes de marxar, ja els hi vaig dir que hi aniria sovint, i sé que em repetiré, però és que tenen llanes precioses! vaig anar amb la idea de fer els meus primers mitjons, i aquesta llana em va cridar des del prestatge... -lleva'me a casa...

té uns colors tan macos... quan ja estava decidida vaig veure que tenien unes nanses molt mones per fer una bosseta i com que ja li havia "echao el ojo" a aquesta meravella, no em vaig poder estar i també va venir amb mi.


A la nit, nomes arribar a casa vaig treure les agulles de bambu noves i vaig començar a montar els mitjons. Al principi em pensava que no podria, em sobraven agulles a les mans.. ijijjiji, pero de mica en mica crec que vaig agafar el ritmillo. No sé si estaran bé de mida, Danni em va dir que ella havia posat 48 punt, però les seves agulles son del 3.5 i les meves del 2.5 i 48 punts em semblava que quedaven massa petits, així que hi he posat 64, si es gran, doncs el desfare, que així és com se'n apren... de moment no he passat del punt elastic... seguiremos informando.

3 comentaris:

Danni ha dit...

Que llanas mas bonitas..! Tus calcetines te quedaran preciosisimas. Ya veras. Mejor que iras propando con la cantidad de puntos que nececitas para montar estos calcetines! Puedes comprobar con unos calcetintes tuyos, pero ten en cuenta que la lana este se da! Ya charlaremos..! Un besin y me toca llimpiar la teraza, que nececita un toca urgente.!

Gaby ha dit...

Que lanas tan lindas!!! Las Safran son preciosas! :)

Noe ha dit...

Sí, estoy encantada! Son preciosas!