dimecres, de juliol 05, 2006

Trobada tejeril

Per fi, dilluns vaig poder anar a la trobada de Barcelona Knits. En arribar estava una mica nervi, però de seguida em van fer sentir la mar de bé. Entre riures, perquè de mitja no sé si se'n fa massa, però riure, rius una bona estona, la Núria em va començar el gorret que volia fer amb la llana sobrant de l'echarpe de l'Esther. Bé, me'l va començar i si em descuido me l'acaba, és el que té tenir mono de ganxet! Vaig passar una bona estona, i de segur que em faré assídua a les trobades. És una pena no poder arribar abans, però que hi farem... Ara he de pensar quin serà el meu nou projecte, em penso que em decidiré per uns mitjons. Danni està fent uns molt txulis, i em va dir que hi havia un patró ben fàcil, però no recordo al blog de qui. Li preguntaré. Tothom és molt maco i fa goig conèixer gent així. Hi tornaré, sense dubte.

6 comentaris:

Danni ha dit...

Ahora que has venido a la quedada, espero que vendras mas veces..!
Por lo menos que la Nuri acabe tu gorro, verdad?? Jejeje que risa en la quedad. Es bromo!
Ahora voy a ver si ya tenemos la cronica de la quedada.!

Danni ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Noe ha dit...

Por supuesto que vendré! Tengo miiiiiiiiiiiles de cosas por aprender de todas vosotras. Para empezar, los famosos calcetines!

betty ha dit...

nena, t'esperem!!! :)
i la propera vegada no et preocupis que farás mitja! ;)

Noe ha dit...

I tant que en faré!!! Em moro de ganes d'arribar al vespre a casa per montar els mitjons!!!

Danni ha dit...

lol... yo tengo ganas que venga el miercoles ... !! A ver los mtjons y como queda lo del gorro..! jejeje