dijous, de juliol 06, 2006

Un parell de regalsRemenant fotos ahir a la nit vaig trobar aquestes dues cosetes. La bossa la vaig fer per la filla de la meva cosina, vaig fer servir la màquina de cosir que últimament tinc més que oblidada i li vaig posar el seu nom, com es tan presumida, li va agradar molt. El pitet es pel seu nou germanet. Tenia aquest pitet per casa i vaig fer-li un dibuix sencillet amb punt de creu. Encara no patia "en carnes propias" la dèria knitkera... :)

3 comentaris:

Danni ha dit...

Caray Noni.. eres una caja de supresas. Que chulada !

Noe ha dit...

Pues me hice una falda de los mismos topitos! Discretita...jijiijji A ver si el miércoles me la pongo para que la veais

Anònim ha dit...

Heu completat uns bons punts allà. Vaig fer una recerca sobre el tema i va trobar la majoria de les persones que tenen la mateixa opinió amb el seu bloc.