divendres, de setembre 15, 2006

Ja tinc el regal de la meva Enlazada

Biiiien! Ja ha arribat el meu paquetet. Primer de tot donar-li les gràcies a Andrea, perquè tot és preciosíssim! M'ha encantat! Estava impacient perquè no m'arribava el meu, ni tinc notícies de què la meva enllaçada hagi rebut el seu (espero que arribi ben aviat i que li agradi tant com a mi el meu!). Aquí es veu la cara de felicitat que faig...Emocionadíssima de tenir el meu paquet a les mans el vaig obrir corrents, corrents i tachan! Totes aquestes preciositats estaven dins:


Uns cabdells de color turquesa amb piquets de colors que seran transformats en breu en un meravellós jersei per aquest hivern que s'apropa. Unes agulles de bambú gustosíssimes, que em moro de ganes de fer servir, JA! una llibreta cuquíssima, ideal per portar a la bossa. Una agulla de cap de fusta que m'encanta (he de fer proves, que soc un desastre amb el cabell i ja és hora que aprengui a recollir-me'l com cal), unes arracades de lapislázuli precioses, precioses i una amigurumi-tortuga al·lucinant. Andrea diu que és la primera que fa, però és que està perfectíssima, felicitats!. No cal que digui que m'ha picat el "gusanillo", i no sé si em sortirà massa bé, però crec que provaré d'endinsar-me en el fabulós món dels amigurumis. És taaaaaan maca!

Gràcies, gràcies, mooooltes gràcies Andrea. Tot m'ha encantat. No puc dir-t'ho personalment ara, perquè no em poses el teu e-mail, però ara mateix envio un correu a Enlazadas perquè me'l diguin i escriure't.