dijous, d’octubre 05, 2006

El que tinc a les agulles

Doncs el que tinc entre mans ara és aquesta capeta per la meva àvia:Crec que és bastant fàcil, doncs només faig servir punt d'arròs per tota la vora, i punt de jersei pel cos. El problema serà a l'hora de fer els "menguados", perquè com que el patró és per una talla 42 i la meva àvia està força més grassoneta que això, he muntat més punts i hauré d'anar reduïnt com em sembli. Espero no espifiar-la...

La llana és aquesta meravella que vaig comprar a Barcelana. És acrílic, perquè a mi la llana em pica i la meva iaia també és delicada, i aquesta, a més de ser preciosa és gustosíssima.Ah, i m'he llençat al món de les agulles circulars! Quina passada! Aniré informant dels progresos que vagi fent. Desitjeu-me sort!

2 comentaris:

Carme ha dit...

Nena Noe, és preciosa la capeta!.
Et sabria greu passar-me el patró quan puguis? Em sembla un regal genial per les iaies.
Ptons.

Noe ha dit...

I tant, ara mateix t'ho envio.

I si algú altre el vol, només m'ho ha de dir.