dimecres, d’octubre 25, 2006

Ja ta!

Aquest cap de setmana he acabat la capeta que li he fet a la meva iaia. La veritat és que estic molt contenta de com ha quedat, i estic segura que demà, quan li doni, estarà encantada. He trigat menys del que pensava, però també és que he estat patxutxa i hi he dedicat més temps de l'habitual a les agulles. Com era d'esperar, he tingut alguns contratemps amb què no hi comptava, però els he despatxat prou bé, crec jo... el més important ha estat que quan portava 30 passades (d'uns 200 punts cadascuna!) vaig adonar-me que el primer capdell havia volat quasi sencer, i em va entrar la histèria compulsiva de què no m'arribaria per acabar-ho, així que vaig anar pitant a Barcelanes a veure si encara els hi quedava algun capdell de la mateixa tintada, però clar, amb els colors tan preciosos que té aquella llana no en quedava ni rastre, així que em vaig haver d'inventar un canvi de llana amb una de la mateixa gama, però d'un color turquesa pujat, que finalment ha quedat la mar de bé.

Com veieu he fet una franja blava i el coll de color turquesa.
Després el problema que tenia és que a la foto tanca amb una llaçada, però a mi no em feia el pes, així que li he posat un botó ben gros perquè li doni un toc graciós... sí, senyor, m'agrada com ha quedat. Ara estic impacientissima per donar-li a la meva iaia. Informaré de la reacció.
El botó en qüestió:


Ah, al final m'ha sobrat llana per fer alguna coseta per mi... tant patir...

La pregunta ara és: faré algun dia el meu kiri???

6 comentaris:

Elisabet ha dit...

nena, quina currada! felicitats!

Danni ha dit...

que bonito te ha quedado, tu abuela no se lo quiyara ni para ir a dormir. Ya nos explicaras.

besos

Noe ha dit...

Estic impacient per donar-li!

Artuditu (aR2D2) ha dit...

Carinyu, t'ha quedat fantàsticament genial. El canvi de colors li dona un toc especial ;-)
I el botó queda de meravella.
Aixxxxxx.

Noe ha dit...

Li ha encantat!!! Què guaaaaais!

Carme ha dit...

Nena Noe, quina preciositat ... t'ha quedat perfecte.
Segur que ha estat supercontenta i impacient per a que arribi d'una vegada l'hivern i la pugui estrenar, perquè al pas que anem ...