dijous, d’octubre 05, 2006

Retornant al món dels blocs


Fa ja massa dies que no postejo seguit, però és que he estat mooolt desconectadeta i amb el cap a mil llocs, però avui he decidit que el penging s'ha d'acabar i em proposo posar fi al meu llarg silenci. Ho intentaré, si més no.


Per començar unes fotos del fabulós cap de setmana a Mallorca que vaig passar fa dues setmanes. Vaig anar a veure la panxeta de la meva cosina ( i als papis de la panxeta, és clar) que cada dia està més gran! O no se'ns veu happys?


Vam aprofitar el finde d'allò més. L'Esther, la meva compi de pis, no coneixia massa la illa, així que vam fer un supertour corrents davant de la pluja(que només vam veure al vespre, ben calentets des de la terrasseta de casa). Una gozada!

Vam passar dissabte disfrutant de Palma i menjant una paella al Port d'Andratx, on vaig flipar, perquè hi havia uns ànecs a la platja... ànecs al mar! Una, que és urbanita i s'emociona amb cada cosa...


A la tarda passeig per les botiguetes i a cap a casa, que és tard i vol ploure (literalment parlant).

L'endemà ruta per Valldemossa, que és un poblet encantador (Chopin i la borde de la seva companya George Sand van passar una temporadeta, i ho tenen mitificat) i vam dinar a Ca'n Marió (fan uns xampinyons farcits que estan de mueeeerte).Aquí jo a l'escala del puesto en qüestió.


Realment és un lloc preciós (al Flirk hi ha mil fotos)

I per acabar el dia, amb la panxeta plena, parada a Sa Foradada i Soller.No és preciós el Mediterrani?