dimarts, de gener 23, 2007

Cinc coses que no sabeu de mi

Amb una mica de retard segueixo la cadena que el nen m'ha llençat:

1. Fins als deu o onze anys no sabia dir la RR. Tenia el típic accent Targdà, i el meu oncle sempre es ficava amb mi. Com que no em feia cap gràcia, em vaig proposar aprendre a dir-ho correctament i amb la meva tossudesa com a única ajuda vaig corregir la meva dicció. Ara dic com si res EL PERRO DE SAN ROQUE NO TIENE RABO... Això sí, si estic molt relaxada, encara arrossego la meva RR. Els trets de naixement, que mai volen desaparèixer del tot...

2. Encara conservo La meva gata Luna, el peluix que em van regalar quan vaig néixer. El nom li ve de la cançó "
Mi gata luna" de Cecilia.

3. No suporto els armaris o els calaixos oberts. Tampoc que quedi enganxat una part de la roba en tancar un calaix. Si ho veig, he d'obrir-ho i tancar-ho bé.

4. Sóc negada pels esports de grup. Ni futbol, ni vòlei, ni tenis... ni tan sols pin pon! Només se m'ha donat bé la gimnàstica esportiva des de petita, i l'aikido, un recent descobriment que m'encanta.

5. Amb vuit o nou anys tenia una identitat secreta. Em deia Bàrbara Schellekens (ves a saber d'on ho vaig treure) i era detectiu privada. Em feia les meves pel·lícules i em dedicava a vigilar als veïns amb els prismàtics del meu avi. M'ho prenia molt en serio i fins i tot apuntava el que feien en una llibreteta. M'encantaria trobar-la algun dia i rellegir les meves "notes". Imaginació al poder!

I ara que ja he confessat unes quantes intimitats, li passo el relleu a:

*
Danni
*
Cristina
*
Carme
*
Betty
*
Jordi

1 comentari:

Artuditu (aR2D2) ha dit...

Ostris, ja aniré amb molta cura i no deixaré cap calaix obert :-)

A mi també m'encantaria llegir aquesta llibreteta de la detectiu Barbara :-)