dilluns, de febrer 26, 2007

Les agulles de l'àvia

Dissabte passat vaig estar de calçotada a Torres de Segre amb la colla d'amics. De tornada vaig aprofitar per anar avançant amb el regal sorpresa que he de tenir enllestit per demà dimarts acabat. En arribar a Barcelona vam passar per casa del Sergi, i quina va ser la meva sorpresa quan em va dir que tenia totes les agulles de la seva àvia que ningú feia servir i que si les volia.

Aquí està el tresor que m'esperava:

No és genial??? Agulles de totes les mides, antigues i no tan antigues. Ganxets minúsculs i aquest estri que no tinc ni idea de per a què serveix. Jo diria que és per fer troques, però no veig massa clar com es fa servir.

Alguna idea???


Estic contentíssima amb el super regal! Gràcies mil, Sergi!!!

3 comentaris:

Artuditu (aR2D2) ha dit...

I si aquest giny serveix per comunicar-se amb una civilització llunyana a l'espai interestelar?

Somien els robots amb ovelles mecàniques?

Miraré de recordar la meva contrasenya al SETI@home i enviar-lis la foto ;-)

Anònim ha dit...

this post is very usefull thx!

Anònim ha dit...

This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!