dimarts, de febrer 20, 2007

Els dilluns i barcelonaknits

Fa setmanes que els meus dilluns són esgotadors. Ja no recordo la darrera vegada que em vaig veure amb cor d'anar a la trobada de punt, i és que això d'aixecarme a quarts de set per agafar el tren a Flaçà i arribar a Barcelona a les nou ho porto molt malament. Cada cap de setmana penso, aquest dilluns faré l'esforç i aniré, però després, quan van passant les interminables hores del dilluns veig que un cop més no em veig amb cor d'anar... i és que estic taaaaaaaaaan cansada... Però la setmana que ve sí que hi aniré, com que passaré el finde a Barcelona, no hauré d'aixecar-me a hores intempestives (a més, espero tenir uns dies més descansats que els passats) i a la fi podré participar, ni que sigui una estoneta en la trobada setmanal, que la trobo a faltar.

A més, tinc una pila de projectes començats que tinc ganes d'ensenyar, però com sempre, són secrets i no puc postejar sobre ells fins que no els acabi i els regali... així que tocarà esperar una miqueta per saber què tinc a les agulles.

1 comentari:

debolsillo ha dit...

Et trobem a faltar...
Petons