dimecres, de març 07, 2007

L'hora dels regals

La setmana passada se m'ajuntaven dues dades "d'entrega" dels meus regalets. Dimarts 27 era l'aniversari de la meva companya de feina Marian, i volia fer-li un regal que sabia que li encantaria. Sempre li ensenyo els projectes que tinc en marxa, i sempre em fa el mateix comentari... a mi el que em va agradar va ser el regal de l'Esther, així que vaig decidir fer-li un xal amb el mateix tipus de llana però de diferents colors, i la veritat és que l'he encertat, perquè li ha encantat. No volia fer-ho exactament igual, així que vaig fer una bufanda màgica, però ampla com un xal. I estic molt contenta amb el resultat.


La segona sorpresa que preparava fa setmanes és un regalet per la peti de la família, l'Irene, la nena de la meva cosina que va nèixer el mes passat. El seu regalet el vaig començar fa mesos, però com que és la primera cosa que faig de nadó se m'ha fet etern. Amb una llana primiiiiissima i agulles del 2.5 no avançava gens, i realment pensava que no acabaria mai. No em puc queixar, perquè tot i ser força complicat les peces m'han quadrat a la primera (he fet i desfet passades varies vegades, per descomptat), però els punts han coincidit perfectament a l'hora de tancar-ho.


Divendres passat, el dia que li pensava donar el regalet, poques hores abans encara em faltava posar els botons, i sort de la meva tieta, que em va convèncer que un cop planxat quedaria molt bé, perquè jo no les tenia totes. Moltes gràcies, tieta, què faria sense tu quan m'entren les preses i els desesperos???

I al vespre, per fi, vaig conèixer a la nena més guapa del planeta, i la model més bona de totes. A que és maquisima???


Ah, l'Irene també té uns paücs com els meus mitjons, i està divertidissima amb tots els colorins... aisss, que se'ns cau la babeta a tots i totes amb la nostra peti!

2 comentaris:

Artuditu (aR2D2) ha dit...

Hostris, la bufanda si que sembla màgica, si :-)

I la nena està guapíssima amb el saquet :-) Sort que la teva tieta te més poder de convicció que jo i al final planxat queda estupendíssim ;-)

t'he dit mai que t'estimo moltíssim?
<3

Danni ha dit...

Amiga.. que bien que te ha quedado todo! Y has acabado todo a tiempo... eres la mejor!!

Me encanto el saco de bebe.. ha quedado de fabula..!

UN abrazo enorme...
y nos debemos una comida.. ehhh??