dimarts, d’abril 17, 2007

S'han acabat les sorpreses!

Finalment he pogut acabar a temps tots els regals que tenia començats, quasi ni m'ho crec. Per començar, el passat dia 5 d'abril va ser l'aniversari de la meva mare, i li vaig fer aquesta mena de bufanda d'estiu del tot asimètrica, amb Katia Samoa, que es diu molt amb ella. Li va agradar molt, i a mi també em va encantar el resultat final.

I la mateixa setmana, el dia 7 i 8 d'abril, vam anar a Carcassona a celebrar el 50è aniversari de noces dels pares de l'Alex. Va ser un cap de setmana perfecte, el temps ideal, a l'hotel van ser encantadors i tot va anar rodat, perfectissim. Jo vaig voler fer un detallet per les dones Corretgé-Bergua i penso que vaig encertar amb cada una d'elles. Al meu flickr hi ha moltes fotos dels detalls, i aquí el moment en què em feien "la ola".


Quin goig produir tanta alegria!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs et felicito! Estàs guapíssima! I es veu que els ha agradat i t'estimen molt! Fantàstic!!

Piguetes

Noe ha dit...

Moltes gràcies, guapi! Va ser un cap de setmana inoblidable!

Artuditu (aR2D2) ha dit...

Van ser uns regals guapíssims i un detall difícil d'oblidar.

Regalar el més preuat que hi ha avui en dia, el teu temps i el teu esforç és una de les moltes coses que et fan tant especial ;-)

<3 T'estimo <3