divendres, de maig 11, 2007

Les invalides


Dissabte passat va ser festa grossa a la família Castillo. Vam celebrar al Salamanca que la meva tieta feia uns anyets, i que és una feliç "impedida". Tot el dinar va ser genial, amb l'alegria d'estar juntets i babejant amb la nostra peti, que va ser l'estrella del dia.


Aquí la veiem el dia de Sant Jordi, després de passar per la mà de la meva tieta, la reina del photoshop... no és per menjar-se-la???

El dinar va donar per molt, tots parlant alhora, rialles, i com no, els regalets!

Per la meva part, vaig fer-li una bufanda d'estiu ben colorida, per la meva tieta, companya dels punts d'última hora, que segons m'ha dit no s'ha tret.


I vaig aprofitar el dia per donar-li el regal d'aniversari a la Sarita.... una boa teixida amb els dits!!! txulíssima!


Però el regal estrella, sense dubte, va ser l'àlbum de fotos que va fer la tieta Mari Ladi. Dos mesos de dedicació, i un resultat impressionant. Em moro de ganes de veure'l amb detall, perquè encara que no vaig poder veure'l bé, sé que cada plana és una joia... quina impaciència!

Dies així no s'obliden... i els que ens queden!

5 comentaris:

alimeda ha dit...

Que preciosidad de niña!!

Artuditu (aR2D2) ha dit...

Realment va ser un dinar d'allò més divertit.

Apa que la nena no està guapa amb aquest fons photoshopista :-)

Danni ha dit...

Noe, amiga... que buena festeta eh?
Dime, tienes mas foto del chal que has hecho para tu tia??

Que monada la nina...!

A ver si quedamos algun dia para comer, que te parece?

Besos pa ti

Danni ha dit...

Noe, tienes una invitacion en mi blog!

petons

Noe ha dit...

Vaig volant!!!