dilluns, de maig 28, 2007

Últims preparatius

Fa unes setmanes que vaig més de bòlid que de costum. A la feina, no tinc un moment de descans, i fora de la feina encara estic més liada.
I és que els preparatius de la gran festa semblen no tenir fi. He substituir les meves agulles per la màquina de cosir, estic fent el meu vestit i el de Corretgé de Flor, i clar, no pot faltar detall... ho aconseguirem? Sí, i tant! ;-)

4 comentaris:

Annameldil ha dit...

Hola noemi soy Andrea de Chile. Tu eras mi enlazada ¿me recuerdas?
Bueno te vine avisitar al blog y no pude encontar un traslador de idioma asi que mucho no pude leer pero vi las fotos jejeje... bueno te fdejo una invitacion en mi blog para un juego para conocerte mas besos... *-_-*

Artuditu (aR2D2) ha dit...

I tant que ens ensortirem :-)

Making Off Almogàvex

Artuditu (aR2D2) ha dit...

T'estimo
<3 :-)

Noe ha dit...

Aissssss... jo també!!!!