dimarts, d’agost 21, 2007

27 d'octubre

Després de masses setmanes de mutisme, torno amb una notícia bomba. Nenes i nens.... EM CASO!!! Sí, tal com sona, que em caso, buenu, ens casem, ens hem vegut l'enteniment del tot i hem decidit tirar pel dret.... el proper 27 d'octubre anirem de casament... i el més important de tot, estem feliços, felicissims... i promesos, amb anell i tot!!!Blanca no crec que hi vagi, però a radiant no em guanya ningú!

Més informació sobre l'aconteixement en breu!

Muaks i fins més aviadet!

4 comentaris:

kamikazeknits ha dit...

Felicitats guapa!!! Quines noticies mes bones! I moltes gracies per el vestit de la Tura, encara ha de creixer una mica, pero le queda molt bé!

Carme ha dit...

Nena, fa molt temps que no ens veiem, però m'ha encantat llegir la feliç notícia.
Us desitjo tota, tota la felicitat del món!
Molts petons

Noe ha dit...

Moltes gràcies!!! Estic moooolt feliç!

nadine ha dit...

Moltes felicitats, guapa!!! :)