dimecres, de setembre 05, 2007

El meu kiri

Ara fa un any que vaig començar a fer el meu primer xal, el Kiri. Amb tota la feinada que he tingut aquests mesos, entre regals i temes diversos, no m'hi he pogut dedicar a ell, pobret, però aquest estiu he intentat donar-li una bona empenta. No sembla que sigui massa, però he fet unes quantes passades (cada vegada és més feixuc) i estic molt contenta del resultat. Ja comença a agafar forma i estic encantada dels calats. No sé bé quan el podré acabar, però veient que me'n surto, m'arriscaré amb dibuixos molt més difícils, i se m'obre un gran ventall de possibilitats. Agulles... tremoleu!

Així es veu ara el kiri.


I així se'm veia a mi a la Massana ;-)

1 comentari:

Carme ha dit...

Uff nena, jo en vaig començar un fa un any i mig i encara està per acabar ... fa una mandra !! Però vaja, m'hi hauré de posar un dia d'aquests, com tu :-)